Sluiten

QB LIPO III

Omschrijving

De nieuwe QB LIPO III ®

Verbeterde technologie én resultaten

De vernieuwde technologie biedt ongekende mogelijkheden. Met meer generatoren zijn de resultaten van de QB LIPO III ® nog beter. Bij de Qsence apparatuur stond veiligheid, efficiëntie en resultaat altijd al centraal. Daarom hebben wij bij de ontwikkeling van de nieuwe QB LIPO ® nagedacht over hoe een behandeling nog efficiënter uitgevoerd kan worden, met daarbij nog betere resultaten.
De nieuwe QB LIPO III ® is uitgerust met vier generatoren en acht transducers. Gelijktijdig behandelen van meerdere lichaamsgebieden kan nu nog specifieker en met meer resultaat. De QB LIPO III ® heeft dus veel meer te bieden. En u dus ook.

Het meest effectieve systeem voor de echte professional

Cavitatie is dé manier om vet en cellulite veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. De methode is bewezen effectief, veilig en geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij, vervolgens wordt het op een geheel natuurlijke manier afgevoerd.

Specificaties

Specificaties

Technische specificaties  
Methode Laagfrequent ultrasone geluidsgolven
Netspanning 220-240 volt
Frequentie systeem 50/60Hz
Vermogen 550 Watt
Zekeringen 2,5 A D1TD 5x 20 230Volt
Aantal generatoren 4
Frequentie 28 - 32 kHz per generator
Uitgaand vermogen 0 tot 2 W/cm² per transducer (instelbaar)
Parameters 5 behandelprogramma’s
Display & afmetingen  
Beeldscherm Grafisch LCD screen
Afmetingen 420mm (b) x 380mm (d) x 180 mm (h)
Gewicht 7 Kg
Gegevenstransmissie  
Bediening LCD scherm keuzemenu (Nederlandstalig)
Veiligheid Algemene noodstopschakelaar
Transport & opslag  
Omgevingstemperatuur Transport en opslag, -15°C en +55°C
Producten  
Transducers Enkelvoudig, 3 cel transducers
8 stuks
Elastische 2 stuks 96x10 cm
4 stuks 66x10 cm
4 stuks 40x10 cm
Contactgel 1 flacon (1000ml)
Gebruiksaanwijzing Theorie- én praktijkgebruiksaanwijzing
Opleidingen  
Certificering & training Intensieve theorie- én praktijktraining incl. certificering
Keuringen  
Klasse Klasse 1, BF type apparaat
CE-norm Goedgekeurd
CE-merkteken Goedgekeurd

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Cavitatie apparatuur

Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen. En liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, een dergelijke behandelwijze is en blijft risicovol. Om over de vaak pijnlijke bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen… Cavitatie is hét alternatief: een behandeling met het effect van liposuctie, zonder gevaarlijke operatie. De methode is bewezen effectief, veilig en pijnloos.

 

 

De voordelen:

 • Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling. Na slechts enkele behandelingen bereikt u het resultaat van een liposuctie.
 • Doelgerichte aanpak van probleemgebieden zoals o.a.: heupen, billen, buik, dijen
 • Verlies in centimeters, zonder te sporten
 • Geen operatie, injecties of littekens
 • Veilig, pijnloos en betaalbaar

De werking / Wat is cavitatie?

De cavitatie apparatuur van Qsence maakt gebruik van de nieuwste technologie van laagfrequent geluidsgolven. Laagfrequent geluidsgolven genereren een hoge mechanische- en trillingsenergie, die in staat is om diep en ‘hard’ vet te verminderen. De frequentie van 28-31 KHz heeft een bewezen werking op de vetcellen, het maakt de vetcel leeg zonder dat het een negatief effect heeft op de cel zelf. Het vet verlaat de vetcellen en blijft in de met lichaamsvocht gevulde ruimte tussen de cellen, waarna het wordt afgevoerd via het lymfesysteem of door ‘normale’ vetverbrandende activiteiten zoals dieet of sport. Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan.

Wie kan de behandeling ondergaan?

De cavitatie behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn echter wel contra-indicaties. Tijdens een persoonlijk consult wordt beoordeeld of u de behandeling kunt ondergaan of dat er sprake is van een contra-indicatie.

Is een cavitatie behandeling pijnlijk?

De behandeling is volledig pijnloos, de klant kan lichte tinteling of warmte waarnemen. Na de behandeling kunt u onmiddellijk uw dagelijkse werkzaamheden hervatten, er is geen herstelperiode.

Behandelzones

Geschikt voor het definitief verwijderen van vet en/of cellulitis op de volgende gebieden:

 • Heupen
 • Billen
 • Dijen
 • Buik
 • Taille
 • Benen
 • Armen
Wat zijn de resultaten?

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 2 tot 6 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling.

Zijn de resultaten van cavitatie blijvend?

Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk dat de klant een gezond eetpatroon aanhoudt en indien mogelijk ook sport, hierdoor bereikt men nog betere resultaten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en kunt u in overleg een behandelplan samenstellen.

Meer informatie

Meer informatie

 

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een gratis demonstratie, dan kunt u het contactformulier invullen.

  

De technologie van laagfrequent ultrasone geluidsgolven

De QB LIPO III ® maakt gebruik van de nieuwste technologie van laagfrequente ultrasone geluidsgolven. Deze technologie is bijzonder geschikt voor vermindering van oppervlakkig en diep vet, weefsel ontgifting en herstel van de celvernieuwing. Daarnaast wordt de technologie ook toegepast voor microdrainage en vasculaire massage.

Uitzonderlijke resultaten

Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling.

Een combinatie van de meest effectieve technologie in een goed uitgedacht ontwerp. Kortom, perfect van binnen én buiten.

Vraag een proefbehandeling aan

Direct meetbaar resultaat na 1 behandeling

lipo2

Gelijktijdig behandelen van meerdere lichaamsgebieden

De QB systemen zijn de enige systemen waarbij er meerdere lichaamsgebieden gelijktijdig behandeld kunnen worden.

Het gehele systeem is uitgerust met maar liefst 32 ultrasone sondes. Daardoor is het mogelijk om het gehele lichaam in één keer te behandelen. Maar ook wanneer u bepaalde lichaamsdelen apart wenst te verzorgen, heeft de QB LIPO II ® met vier onafhankelijk werkende generatoren alles te bieden. Het systeem biedt verder als voordeel dat u tijdens een behandeling niet (voortdurend) bij de klant hoeft te blijven.

secction2img

De voordelen

Voor ondernemers

 • De meest effectieve technologie
 • Zeer snelle terugverdientijd
 • Meerdere lichaamsgebieden gelijktijdig behandelen
 • Korte behandelingstijd
 • Gebruiksvriendelijk systeem
 • De apparatuur voldoet aan de veiligheidsnorm

Voor uw klanten

 • Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling
 • Doelgerichte aanpak van probleemgebieden
 • Geen operatie, injecties of littekens
 • Veilig, pijnloos en betaalbaar
 • Korte behandelingstijd

Toepassingen

 • Heupen
 • Billen
 • Dijen
 • Buik
 • Taille
 • Benen
 • Armen

Resultaten

Deze cliënt is gedurende zijn behandel – programma gevolgd in een docusoap op RTL4 & RTL5.