Sluiten

Ervaringen

Ervaring met Qsence: Jolanda van Gennep – Gezond, fit en mooi

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Jolanda van Gennep en ik heb sinds 2008 een afslankstudio en een praktijk voor natuurgeneeskunde genaamd, Gezond Fit & Mooi. Nu werk ik al meer dan 5 jaar met volle tevredenheid met spierstimulatie. Niet alleen voor het afslanken en het sterker maken van de spieren maar ook medisch zeer goed in te zetten bij bv bekkenbodemklachten, pijnbestrijding ,stressincontinentie, fybromyalgie, reuma en cellulitis. Daarnaast werk ik met de QB LIPO II van Qsence sinds april van 2012.
 

Hier ben ik ontzettend enthousiast over omdat dit apparaat naast de elektrotraining ( ik gebruik het graag gecombineerd vanwege de goede resultaten) nog net even de moeilijke vetlaagjes definitief en snel laat verdwijnen. Uiteraard met een goed voedingsadvies en een aangepaste lifestyle.
 
Ik ben ook heel enthousiast over het team van Qsence omdat deze lieve mensen altijd voor je klaar staan, je vragen beantwoorden, je ontzettend goed begeleiden en opleiden.
 
En omdat ze de verantwoordelijkheid nemen voor een stuk marketing en wat ik vooral erg netjes van ze vind, mensen naar je toe sturen voor behandelingen. Ik heb er ongelooflijke klandizie door gekregen. De investering voor dit apparaat had ik er na 1 seizoen er al uit en ik overweeg om een tweede apparaat aan te schaffen.
 
Ik kan u daarom van harte aanbevelen om te werken met het team en de apparatuur van Qsence ook omdat ze staan voor hun product en aan alle eisen van de wetgeving voldoen. Mocht u vragen hebben dan wil ik ze graag voor u beantwoorden.
 
Met vriendelijke groet,
Jolanda van Gennep,
Natuurgeneeskundige Gezond Fit & Mooi, praktijk voor natuurgeneeskunde
Weg op den Heuvel 138
5701 NV Helmond
0492-521581
info@gezondfitenmooi.nl

Ervaring met Qsence: Julia Timmers – Pure Identity Uden

Mijn naam is Julia Timmers, ik ben Natuurgeneeskundig therapeut, schoonheidsspecialiste en Lifestyle Coach. Vanaf 1987 heb ik ervaring met spiersimulatie, wat onder andere een uitstekende manier is om het figuur plaatselijk te verstevigen. Zo kun je hele goede resultaten behalen op het gebied van figuurcorrectie. Met steviger spieren wordt je niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk sterker.
 
Voor het verwijderen van de laatste vetrandjes, die met sporten en gezond eten helaas ook niet altijd verdwijnen, is cavitatie een uitstekende methode. Ik werkte al enkele jaren naar volle tevredenheid met cavitatie en lipomassage, was alleen niet helemaal tevreden over het gebruiksgemak. Nu ik met de Lipo II werk behaal ik uitstekende resultaten en is het gebruiksgemak ook veel groter. Reeds na 1 seizoen zijn de aanschafkosten terugverdiend.
 
Het team van Qsence verdient alle lof voor haar betrokkenheid en ondersteuning. Het doorverwijzen van potentiële klanten is ook erg prettig.

Ervaring met Qsence: Marly, Hans en Dominique – Into Beauty Venray

Graag wil ik beginnen met een verhaaltje over ons bedrijf Into Beauty in Venray.
 
Dit vooral om duidelijk te maken waar wij als bedrijf voor staan. Zelf ben ik vanaf mijn 21 ste jaar zelfstandige onderneemster geweest in Zuid Afrika. In Zuid Afrika had ik een succesvolle schoonheidssalon en afslankstudio voor 23 jaar. Nadat we besloten om wegens de onveiligheid in Zuid Afrika terug te komen naar Nederland heb ik 10 jaar in een sportschool gewerkt als fitness en groepsles instructrice.
 
Met inmiddels de diploma’s behaald als schoonheidsspecialiste, natuurvoeding, gewichtsconsulente en fitnessinstructrice besloot ik in 2009 de stap te wagen om weer voor mezelf te beginnen. Eerst alleen als schoonheidssalon, totdat ik Power Slim tegen kwam op de beurs. Met mijn achtergrond en 30 jaar ervaring met mensen begeleiden met afvallen met “normale voeding” leek me dat wel interessant. Vooral omdat vanuit de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken steeds duidelijker werd wat voor een belangrijke rol voldoende eiwitten en het minderen van koolhydraten spelen in het verantwoord afvallen. Al heel snel bleek Power Slim een groot succes te zijn. Het een succesverhaal na het ander zorgde ervoor dat de agenda overvol stond en konden we eind 2010 verhuizen naar een nieuw pand 6 x zo groot,en is inmiddels eigenlijk al weer te klein. In Januari 2011 werd Hans mijn man, als leefstijl coach, voedingscoach van Power Slim en met zijn achtergrond met sport en fitness instructeur ook deel van Into Beauty en Juni 2011 versterkte Dominique (mijn dochter) ons team. Gespecialiseerd in permanente make up, diploma sport psychologie , voedingscoach van Power Slim en haar ervaring als sportinstructrice bestaan we nu uit EEN team met dezelfde passie. Mensen naar hun streefgewicht begeleiden, een gezonde leefstijl aanleren, mensen goed en mooi laten voelen in elk aspect.
 
Na een lange zoektocht naar de juiste methode om mensen te helpen om hun vetten permanent kwijt te raken, en dan vooral de vetten die je met afvallen en sporten niet kwijt raakt kwamen we uiteindelijk uit bij Qsence Exploring Well-Being uit Eindhoven terecht en is onze keuze gevallen om de QB Lipo plus te kopen. Wat ons vooral aansprak is het feit dat het medisch goedgekeurd, veilig, betaalbaar voor de klant en effectief was. Het laatste moest nog blijken. Heel voorzichtig zijn we in Januari begonnen met enkele klanten. Voor ons was het toch nog eerst zien dan geloven!
 
Al snel bleek dat – mits de klanten zich ook aan de regels hielden – er verbluffende resultaten te behalen waren. Ook met een klant met een typerende” peervorm” die na 8 behandelingen en maar 1,5 kg gewichtsverlies toch een broek 2 maten kleiner kon kopen. Diezelfde klant hebben we in September uitgenodigd voor een hermeting. Al de verloren centimeters waren er nog af en hier en daar zelfs nog een 0,5 -1cm eraf! Nu durven wij vol overtuiging te zeggen dat het werkt. In ons bedrijf staan wij voor resultaatgericht, veilig en betaalbaar mensen te behandelen om hun ideaal te verwezenlijken en is de QB Lipo plus een absolute aanwinst.
 
Voor het aardig personeel bij Qsence was het even wachten op een testimonial van ons, maar nu is het wel een met de overtuiging die wij nu wel hebben.
 
Hartelijke groetjes,
Marly, Hans en Dominique

Into Beauty Venray
Info@intobeauty.nl
0478-853355