Sluiten
Media en TV

Bekijk hier de media artikelen en TV uitzendingen, waaronder de TV productie van Qsence: I want my figure back. In I want my figure back gaan we kandidaten volgen die plaatselijk van hun overtollige centimeters af willen. Gaat het ze lukken om in ca. 8 weken, 2 of misschien zelfs wel 3 kledingmaten te verliezen?

 

TV uitzendingen Life is beautiful

 

TV programma: I want my figure back

I want my figure back” is het nieuwe inspirerende beauty en wellness totaal programma van Nederland. De komende maanden laten wij de totale make over zien van kandidaten die kampen met plaatselijk overgewicht.

 

Samen met experts op het gebied van afslanken en figuurcorrectie gaan de kandidaten de strijd aan tegen het overtollige vet. Hoe kun je simpel en snel plaatselijk je vet kwijt raken en dus vele centimeters minder omvang krijgen. Wat is je metabolische (je echte) leeftijd? Hoe zit het met het buikvet en het gevaarlijke viscerale vet? We laten zien hoe onze kandidaten medisch jonger worden in een aantal weken.

 

Samen met voedingsdeskundigen wordt er gekeken naar een gezond voedingspatroon om zo nog sneller resultaat te hebben en uiteindelijk ook te behouden. Is het resultaat bereikt zal de garderobe, die ondertussen een paar maten te groot is geworden, moeten worden aangepast aan de nieuwe maten. Samen met een stylist gaan ze shoppen en kunnen ze eindelijk de kleding van het rek pakken met de maat waar ze voorheen alleen maar van konden dromen.

“I want my figure back”

Beautycentrum Annou

Aflevering 4 (3 november 2013): I want my figure back

Aflevering 3 (27 oktober 2013): I want my figure back

Aflevering 2 (20 oktober 2013): I want my figure back

Aflevering 1 (13 oktober 2013): I want my figure back

Promo I want my figure back

TV uitzendingen: docusoap op RTL4 & RTL5

Qsence is gedurende een reeks uitzendingen te zien in een docusoap waarbij gebruikers en cliënten op de voet gevolgd worden. U ziet zelf de voor en na resultaten van o.a. de afslankapparatuur, spierversteviging apparatuur en anti aging apparatuur.

Uitzending 18 docusoap bij RTL4 & RTL5

Uitzending 17 docusoap bij RTL4 & RTL5

Uitzending 16 docusoap bij RTL4 & RTL5

Uitzending 15 docusoap bij RTL4 & RTL5

Media artikelen
vakblad
Vakblad de Schoonheidsspecialist
Exclusieve afslankapparatuur de meest geavanceerde methodes. Afslanken met direct meetbaar resultaat. Unieke methode: laagfrequent ultrasone geluidsgolven voor het verwijderen van overtollig vet én visceraal vet. Bekijk artikel..
vakblad
Vakblad de Schoonheidsspecialist
Qsence start met eigen TV productie: I want my figure back. In I want my figure back gaan we kandidaten volgen die plaatselijk van hun overtollige centimeters af willen. Gaat het ze lukken om in ca. 8 weken, 2 of misschien zelfs wel 3 kledingmaten te verliezen? Bekijk artikel..
debeauty
De Beautysalon
Qsence heeft de toekomst in handen op het gebied van veilig en betaalbaar afslanken & anti-ageing. Bekijk artikel..
n2
Total Wellness
Veilig & betaalbaar afslanken. Bekijk artikel..
n3
De Beautysalon
Afslanken, spierversteviging & lymfedrainage in één systeem. Bekijk artikel..
n4
Eindhoven Business
Qsence speelt in op de groeiende vraag binnen de beauty & wellness branche. Veilig & betaalbaar afslanken. Bekijk artikel..
n5
Beauty+
De cavitatie apparatuur van Qsence in Beauty+. Bekijk artikel..
n6
Beauty+
Geluidsgolven tegen vet. Met de nieuwste technologie laagfrequent geluidsgolven. Bekijk artikel..
n77_21
Getest door PRiMERO
De afslank- en figuurcorrectie apparatuur van Qsence, de QB LIPO II, is getest door twee redactrices van het weekblad PRiMERO. Bekijk artikel..
n77_20
Getest door Metro
De afslank- en figuurcorrectie apparatuur van Qsence, de QB LIPO II, is getest door Metro. “Geen tijd om te sporten? Nieuwe trend: slank door geluidsgolven, metro test het! Bekijk artikel..
n77_26
BodyLIFE
Nieuwsitem: “Het nieuwe afslanken – Ervaar zelf direct meetbare resultaten."Bekijk artikel..